Over SchuifpuiDirect

Hallo, wij zijn de vakidioten van SchuifpuiDirect!

Rare naam om jezelf te geven misschien, maar we zien het als geuzennaam. Alternatieve titels waren ‘de schuifpui-nerds’ of de ‘schuifpui fans’.


Waarom wij onszelf die naam hebben gegeven? Bij ons werken er alleen maar mensen met een passie voor het vak. Hierdoor zijn we simpelweg goed in wat we doen, en doen we het ook nog eens heel erg graag. Ons team heeft al flink wat ervaring opgedaan bij onze partners A5 Deco Middelbeers en J&P Luxury. Door de lovende reviews (we scoorden een 9.3!) en op veler verzoek hebben we besloten ons te specialiseren in de particuliere installatie van schuifpuien. 

Daarbij gingen we voor een radicaal andere aanpak. We merkten namelijk dat de markt ‘vervuild’ raakte. Ontransparante offertes, moeilijke installatieprocessen, matige kwaliteit,... Dat pakken we graag anders aan! 


Wij vertrekken vanuit passie en vakkennis. We informeren je over alle mogelijkheden, zijn transparant over de prijs en ontzorgen je volledig bij de installatie. 

 

Natuurlijk sturen we je graag vrijblijvend een offerte met de mogelijkheden en onze heldere prijzen. Deze prijzen zijn bij ons altijd all-in. Dit betekent dat je geen cent meer betaalt dan wat in de offerte is opgenomen.


Het is eigenlijk heel simpel. SchuifpuiDirect is transparant vakwerk. Niets meer en niets minder.