Onze werkwijze in 5 stappen

 Het leek ons verstandig om nog een extra pagina te wijden aan onze werkwijze. Wij zijn namelijk de enige schuifpui specialist op de markt die werkt volgens deze methode, en daar zijn we trots op. We stellen vooraf een offerte op, en daar houden we ons aan. Dus geen ingewikkelde extra kosten, werkuren, voorrijkosten of eventuele hijskranen waar je geen rekening mee hebt gehouden. Wij weten simpelweg wat we nodig hebben en daarom weten we ook wat het gaat kosten.
Schuifpuidirect.nl

Stap 1: Schuifpui kiezen

Jij kiest je favoriete materiaal: aluminium of kunststof. Je hoeft nog niet exact te weten welke schuifpui je wil, laat je juist door ons adviseren!

Stap 2: Schuifpui Offerte

Wij nemen contact met je op! Om de offerte op te stellen bellen of mailen onze experts om nog wat extra informatie in te winnen. Wil je je huidige schuifpui vervangen, of is dit je eerste schuifpui? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.


Wij zetten in de offerte heel overzichtelijk de prijzen van al jouw mogelijkheden op een rijtje. De prijs die wij op de offerte zetten is een all-in prijs. Hier komt dus helemaal niets bij. De offerte opstellen is uiteraard helemaal gratis. 

Stap 3: Geen verkoopgesprek, wel inmeten

Wij komen eigenlijk bijna nooit op verkoopgesprek. Wij vinden het natuurlijk hartstikke gezellig om bij je langs te komen, maar de niet succesvolle verkoopgesprekken moeten we doorberekenen aan de klanten die wel met ons in zee gaat en dat vinden wij niet eerlijk.


Daarnaast zijn wij schuifpui experts, geen sales experts. Wij komen natuurlijk wel graag bij je langs om je muur professioneel in te meten!

Stap 4: Schuifpui plaatsen 

Na het inmeten komen onze specialisten op een door jou gekozen tijd langs. Wij doen gemiddeld maar één dag over de installatie van een schuifpui. Voordat je het weet zijn we weer weg, hebben we alle rotzooi met ons mee en heb jij een prachtige nieuwe schuifpui. 

Stap 5: Factuur en Nazorg

Wij houden van tevreden klanten. Is er een probleem? Al onze producten hebben een garantie van 10 jaar. We hebben een eigen serviceteam dat jouw problemen verhelpt. Een cliché maar wel waar: wij zijn pas tevreden als jij dat bent!