Ervaart u op dit moment overlast doordat er bij u in de buurt een nieuwe schuifpui wordt gemonteerd?

Op deze pagina leggen we u uit wat de werkzaamheden zijn en hoe u contact met ons op kunt nemen.

De video's hiernaast laten zien hoe het montage proces van een nieuwe schuifpui eruit ziet. 

Wat hoort u?

Er zijn verschillende geluiden die u kunt horen op dit moment. Misschien hoort u getik, glasgerinkel of gebonk. Maar waar zijn die geluiden van?

Als wij een nieuwe schuifpui installeren beginnen we altijd eerst met slopen. We halen dan de oude pui eruit. Soms is er nog een stukje muur dat we moeten verwijderen omdat de nieuwe schuifpui van een ander formaat is. Dan betekent dit dat we ook nog moeten frezen in de muur. 

Is het frezen klaar? Dan zal er nog even een stukje muur gekapt worden met een beitel. Daarna zetten we de nieuwe schuifpui erin. Vanaf dan hoort u alleen nog boorgeluiden en hamer geluiden.

Hoort u glas rinkelen? Dit komt doordat we het glas van de oude schuifpui kapot maken en in kleinere stukjes verdelen over emmers. Deze emmers met glas nemen we mee. Hierdoor zorgen we ervoor dat er geen glas achtergelaten wordt.

Alles is netjes achter gelaten

'We hebben bij een paar bedrijven gekeken en een paar offertes aangevraagd en kwamen bij Window King uit. Het luisterende oor van Window King was voor ons doorslaggevend. Zowel de verkoper, het montage team en zelfs de videograaf zijn vanaf het begin heel netjes geweest. Ze waren heel duidelijk en communicatief. Van A tot Z is alles super netjes verlopen.' 

Heeft u last van de overlast? 

En wilt u hier met ons over praten?


Bel ons dan gerust via: 085 0606 051