Glazen vouwwand aan je terras of veranda? | Bekijk de mogelijkheden

Glazen vouwwand aan je terras of veranda? | Bekijk de mogelijkheden

Glazen vouwwand aan terras of veranda laten zetten | SchuifpuiDirect

Jij hebt een prachtig terras in je tuin, waar de zon heerlijk op schijnt op mooie dagen. Je tuinset is modern, de avonden zijn heerlijk en je zit er graag. Toch mist er iets. 

Bij schuifpui direct hebben we de oplossing om dit haast perfecte plaatje nog perfecter te maken. Wat dacht je van een glazen vouwwand om zo je terras te verbinden met je woonkamer? Zo kun je half binnen, half buiten zitten. Zowel je woonkamer als je tuin oogt opeens een heel stuk groter!

Glazen vouwwand aan je terras of veranda

Met de glazen vouwwanden van Schuifpui Direct verbind je jouw terras/veranda met je woonkamer, eetkamer of serre. De vouwwand opent als een harmonica (het heet ook wel een harmonicadeur), zodat je hele muur eigenlijk open kan. In tegenstelling tot schuifpuien laat een vouwwand geen ‘frame’ of kozijn achter. Je hebt écht een onafgebroken verbinding met je tuin. 

→ Vraag een offerte aan

Glazen vouwwand aan terras installeren

Word jij enthousiast van dit idee en van deze foto’s? Ren dan niet direct naar de bouwmarkt om de juiste spullen in huis te halen. Het installeren van een glazen wand op een plek waar eerst een stenen muur zat is precair werk, dat wil je niet zelf doen. Je hebt te maken met steunmuren, sloopwerkzaamheden en nauwkeurig glassnijwerk. Eén verkeerde zet en je huis kan permanente schade oplopen!

Besteed het daarom altijd uit aan een expert. Kies voor een partij die goed voelt, je wil een vouwwand die in één keer goed geïnstalleerd is zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt.

Bij Schuifpui direct hebben we een unieke aanpak. In onze offerte geven wij gepersonaliseerd advies, plus een all-in prijs. Hier komt vervolgens niets bij. Dus geen onverwachte kosten, gewoon vakwerk van vakmensen.

→ Vraag een offerte aan voor de vouwpui

Over de schrijver
Reactie plaatsen