Schuifdeur van tuin naar woonkamer? Bekijk je opties!

Schuifdeur van tuin naar woonkamer? Bekijk je opties!

Schuifdeur Tuin naar woonkamer

 

Als je je tuin met je woonkamer wilt verbinden is de beste optie een om een glazen schuifdeur in je tuin te nemen. Een schuifdeur is een parapluterm voor alle deuren die je opent door ze naar links of rechts te schuiven, en er dus niet naar je toe hoeft te trekken of van je af hoeft te duwen.

 

Wanneer de glazen schuifdeur je hele muur vervangt heet dat een schuifpui. In dit artikel gaan we meer in op de mogelijkheden die je hebt met een schuifpui. Wat zijn de voordelen, hoe ziet het eruit en wat mag het kosten?

 

Waarom een schuifpui?

 

Een schuifpui vervangt dus eigenlijk de muur, waardoor je je tuin en de woonkamer met elkaar verbindt. Dit heeft meerdere voordelen, naast dat het er esthetisch modern en verzorgd uitziet.

 

  • Het zorgt voor een constante zee van natuurlijk licht in je woonkamer
  • Frisse lucht is gezond: zet je schuifpui op een zomeravond of een warme herfstdag open voor een aangenaam briesje in huis.
  • Waardevermeerdering huis: besluit je ooit je huis te verkopen? Door de frisse, moderne uitstraling is je huis nu een stuk meer waard.

 

De schuifdeur: Aluminium of kunststof?

 

Je hebt bij Schuifpui-Direct keuze tussen aluminium of kunststof schuifdeuren. Sommige aanbieders hebben ook nog houten kozijnen, maar dit raden wij ten zeerste af. Er zitten veel nadelen aan: het vergt veel onderhoud, het is inbraakgevoelig en het heeft een korte levensduur. Daarnaast krimpt hout bij kou en zet het uit bij extreme warmte, waardoor er veel technische mankementen ontstaan. Wij streven voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort, hout valt dus af!

 

Aluminium Schuifdeur

→ Bekijk onze aluminium schuifdeuren

 

Een Kunststof Schuifdeur

→ Bekijk onze kunststof schuifdeuren

 

Schuifpui laten monteren

Een schuifdeur in je tuin moet je eigenlijk altijd laten monteren. Het is tijdrovend, gevaarlijk en erg ingewikkeld om te doen als je dit nog nooit gedaan hebt. Je hebt te maken met een steunmuur, je wil natuurlijk niet dat je huis inzakt!

 

Het is belangrijk om een montage te laten doen door experts. Bij Schuifpui Direct hebben wij alleen zogeheten vakidioten in dienst. Wij zijn niet alleen goed in wat we doen, we vinden het ook nog eens leuk om te doen. 

 

Wij zijn altijd binnen één dag klaar. Onze offertes zijn overzichtelijk, helder en weinig ambigu. Zo weet je altijd zeker wat je onder de streep gaat betalen. Jij hoeft niet nu al te kiezen welke schuifpui bij je past, in onze offerte lopen wij alle opties na plus bijbehorende prijs. Bij deze prijs komt helemaal niets bij. Wel zo overzichtelijk, toch?

 

→ Vraag een offerte aan

Over de schrijver
Reactie plaatsen